Over Ons

Al vanaf 2013 was ik bezig met drones. Eerst ben ik begonnen met het zelf bouwen van drones, kant-en-klare drones bestonden in die tijd nog niet. In de loop van de tijd ben ik steeds kritischer geworden in de beelden die ik maakte en kwam de lat steeds hoger te liggen; vliegeigenschappen en kwaliteit van de beelden werden

voor mij steeds belangrijker. In 2015 kwamen de eerste complete drones uit van DJI.

Lang heb ik zitten twijfelen of ik zou gaan starten met een eigen bedrijf. Je moet echter dingen doen die je leuk vindt dus het enthousiasme heeft geresulteerd dat ik in november 2018 bij de Drone Flight Academy mijn ROC Light opleiding heb gevolgd. De wet- en regelgeving is de laatste jaren nogal veranderd

en de ROC(-Light) bestaat niet meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Momenteel vlieg ik met een DJI Mavic Pro 3 Cine. Een kleine compacte drone met de mogelijkheid om  zelfs in Apple ProRes 422 HQ formaat te filmen. Deze drone heeft het C1 Label (niet standaard bij deze drone) waardoor ik ook binnen de bebouwde kom mag vliegen voor opnames.

Daarnaast maak ik gebruik van de compacte DJI Mini 3 drone.

 

Ik ben in het bezit van alle noodzakelijke vliegbewijzen A1, A2 en A3 en praktijktest en zijn mijn activiteiten verzekerd bij Coverdrone.

 

Van huis uit ben ik een rustig persoon, kritisch en communicatief. Vanuit mijn andere werkzaamheden in het onderwijs zijn dit belangrijke eigenschappen. Deze eigenschappen neem ik mee naar IJsseldrone: op een prettige manier, samen met de klant op zoek gaan naar de beelden die hij of zij wil hebben!

 

© ijsseldrone 2024

Contact

06 - 50222552

peter@ijsseldrone.nl